Introducció

L’Agència de Salut Pública de Barcelona realitza la vigilància i el control sanitari de les activitats i els establiments alimentaris en la ciutat de Barcelona. Vetllem perquè els operadors alimentaris compleixin amb les condicions i requisits establerts per la normativa vigent per evitar els riscos per a la salut.

Tràmits

Formació per al personal voluntari d’entitats que donen aliments

Cita prèvia amb el personal tècnic

Registre d'Establiments Minoristes d'Alimentació de Barcelona

Materials divulgatius

L'acrilamida en els aliments

Tonyina segura. Com evitar els problemes amb la histamina

Al·lergies i intoleràncies alimentàries

Multimèdia

Amb els aliments, seguretat és salut

Vídeo musical: "Els autocontrols"

Informes

Programa d'Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA). Resultats 2017/18

Programa d'Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA). Resultats 2015/16

Programa d'Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA). Resultats 2013/14

Materials de suport i referència

Sistema de control oficial en Cadenas de Distribución Alimentaria (CAST.)

L'autocontrol als establiments alimentaris

Sistema de control oficial en Cadenes de Distribució Alimentària