Introducció

L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) realitza la vigilància i el control sanitari de les activitats i els establiments alimentaris en la ciutat de Barcelona. Vetllem perquè els operadors alimentaris compleixin amb les condicions i requisits establerts per la normativa vigent per evitar els riscos per a la salut.

Tràmits

Formació per al personal voluntari d’entitats que donen aliments

Cita prèvia amb el personal tècnic

Registre d'Establiments Minoristes d'Alimentació de Barcelona

Multimèdia

Amb els aliments, seguretat és salut

Vídeo musical: "Els autocontrols"

Materials divulgatius

Bons Profits. El control oficial dels aliments a la ciutat de Barcelona

Bons Profits. La vigilància de la seguretat dels aliments a la ciutat de Barcelona

L'acrilamida en els aliments

Informes

Programa d'Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA)

Alimentació saludable i segura en la perspectiva d’un sistema alimentari sostenible

Dioxines, furans i PCBs en els aliments

Materials de suport i referència

Sistema de control oficial en Cadenes de Distribució Alimentària

Pla de control de l'aigua

Pla de neteja i desinfecció

Sessions científiques

21/09/2021. Listèria: El control ambiental en establiments alimentaris

17/09/2019 Formació del personal manipulador d’aliments

17/04/2018 Participació dels consumidors/es en la Seguretat Alimentària

Notícies

Publicació d’una Guia per als establiments alimentaris

13-06-2022
Seguretat alimentària
L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha publicat una Guia d’establiments alimentaris amb informació […]

Programa d’Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA) de Barcelona. Resultats 2020

18-05-2022
Seguretat alimentària
L’any 2020 l’Agència de salut Pública de Barcelona (ASPB) ha analitzat 302 mostres de diferents […]

Protocol per la reutilització

30-11-2021
Seguretat alimentària
Amb l’objectiu de reduir els residus, la fundació Rezero ha publicat un Protocol per garantir […]