Introducció

L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) realitza la vigilància i el control sanitari de les activitats i els establiments alimentaris en la ciutat de Barcelona. Vetllem perquè els operadors alimentaris compleixin amb les condicions i requisits establerts per la normativa vigent per evitar els riscos per a la salut.

Tràmits

Formació per al personal voluntari d’entitats que donen aliments

Cita prèvia amb el personal tècnic

Registre d'Establiments Minoristes d'Alimentació de Barcelona

Multimèdia

Inspecció programada en establiments minoristes

Amb els aliments, seguretat és salut

Vídeo musical: "Els autocontrols"

Materials divulgatius

Infografia: Instrucció de treball per recuperar excedents

Models de documents per a una donació segura dels aliments

Data de caducitat en embotits llescats i preenvasat

Informes

Programa d'Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA)

Alimentació saludable i segura en la perspectiva d’un sistema alimentari sostenible

Dioxines, furans i PCBs en els aliments

Materials de suport i referència

Sistema de control oficial en Cadenes de Distribució Alimentària

Pla de control de l'aigua

Pla de neteja i desinfecció

Sessions científiques

13/12/2022- Transformació digital del control oficial alimentari

15/02/2022-Alimentació saludable i sostenible: quins reptes tenim sobre la taula?

21/09/2021. Listèria: El control ambiental en establiments alimentaris

Notícies

Vigilància de la qualitat sanitària dels aliments a Barcelona 2022

03-10-2023
Seguretat alimentària
Durant l’any 2022 l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha recollit i analitzat 398 […]

Recursos per a l’aprofitament i donació d’aliments segur

04-07-2023
Seguretat alimentària
L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha creat una caixa d’eines amb informació i […]

Vigilància de la qualitat sanitària dels aliments a Barcelona 2021

23-06-2023
Seguretat alimentària
L’any 2021 l’Agència de salut Pública de Barcelona (ASPB) ha analitzat 266 mostres de diferents […]