Donació i aprofitament segur d’aliments

En la nostra ciutat moltes persones, empreses i entitats participen en diferents projectes de donació i aprofitament d’aliments. Aquests projectes intenten minimitzar els efectes de la pobresa i alhora també reduir el malbaratament alimentari. 

L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) vol participar en el desenvolupament d’aquests projectes perquè ofereixin les màximes garanties sobre la innocuïtat dels aliments. Per aquest motiu, hem creat una caixa d’eines amb informació i material per ajudar els centres de restauració social (escoles, hospitals, residències…) en l’aprofitament segur dels menjars preparats que no s’han consumit.

 

Tràmits

Formació per al personal voluntari d’entitats que donen aliments

Cita prèvia amb el personal tècnic

Multimèdia

Caixa d’eines per un aprofitament segur en la restauració social

Notícies

Informe breu sobre els döner kebabs i recomanacions per preparar-los i cuinar-los de forma segura

29-05-2023
Seguretat alimentària
La globalització ha introduït nous tipus de menjar en el nostre entorn. Un d’aquests menjars, […]

Avís sobre notificacions oficials a establiments alimentaris

20-03-2023
Seguretat alimentària
La Direcció de Seguretat Alimentària de l’Agència de Salut Pública de Barcelona ha detectat un […]

Informe sobre la vida útil d’alguns aliments en relació amb el risc de Listeria monocytogenes

29-09-2022
Seguretat alimentària
El Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària ha aprovat un Informe sobre l’establiment de la […]