El Programa d’Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA) és una eina de vigilància […]
La Comissió Europea ha posat en marxa el Sistema d’informació sobre l’etiquetatge dels aliments (FLIS, […]
L’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) ha publicat la Memòria anual sobre la situació de […]
Durant la manipulació dels aliments, les mans s’han de mantenir sempre netes. Si s’utilitzen guants, […]
L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha publicat al seu web un díptic […]
Com cada any per aquestes dates el web de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària publica […]
Netejar / Separar / Coure / Refredar Aquestes són les quatre normes bàsiques que sempre […]
S’ha aprovat la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de les pèrdues i […]
L’acrilamida és una substància que es forma de manera natural al cuinar o processar aliments […]
En els darrers temps, ha augmentat la venda d’aliments per internet i també cal assegurar […]
El divendres 7 de juny és el Dia mundial de la Seguretat alimentària, una iniciativa […]
L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) i la Direcció de Comerç de l’Ajuntament promouen […]
El programa d’Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA) té com a objectiu fonamental […]
Els darrers anys s’han notificat diversos brots de toxiinfecció alimentària vinculada a la histamina. La majoria […]