Notícies sobre "Seguretat alimentària"

Recomanacions de consum de vegetals de fulla verda entre la població infantil per la presència de nitrats

25-11-2020
Seguretat alimentària
L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha publicat al seu web un díptic […]

Consum segur de bolets

10-11-2020
Seguretat alimentària
Com cada any per aquestes dates el web de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària publica […]

Manipular els aliments amb seguretat

18-09-2020
Seguretat alimentària
Netejar / Separar / Coure / Refredar Aquestes són les quatre normes bàsiques que sempre […]

Llei contra el malbaratament alimentari

01-07-2020
Seguretat alimentària
S’ha aprovat la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de les pèrdues i […]

L’acrilamida en els aliments: vigilància i recomanacions

07-05-2020
Seguretat alimentària
L’acrilamida és una substància que es forma de manera natural al cuinar o processar aliments […]

Seguretat alimentària també a la xarxa

17-10-2019
Seguretat alimentària
En els darrers temps, ha augmentat la venda d’aliments per internet i també cal assegurar […]

Amb els aliments, seguretat és salut!

05-06-2019
Seguretat alimentària
El divendres 7 de juny és el Dia mundial de la Seguretat alimentària, una iniciativa […]

Vídeos amb molt de ritme per millorar la seguretat alimentària

14-11-2018
Seguretat alimentària
L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) i la Direcció de Comerç de l’Ajuntament promouen […]

Resultats del Programa IQSA: Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments, a Barcelona

23-10-2018
Seguretat alimentària
El programa d’Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA) té com a objectiu fonamental […]

Un esforç de difusió per a garantir una “tonyina segura”

15-05-2018
Seguretat alimentària
Els darrers anys s’han notificat diversos brots de toxiinfecció alimentària vinculada a la histamina. La majoria […]