Alimentació

Portar una dieta sana ajuda a prevenir la malnutrició en totes les seves formes i evita algunes malalties no transmissibles. Els últims anys, l’augment de la producció d’aliments processats, la ràpida urbanització i els canvis en els estils de vida han donat lloc a uns hàbits alimentaris poc saludables. Ara consumim més aliments hipercalòrics, més greixos saturats, més greixos trans, més sucres lliures i més sal, i hi ha moltes persones que no mengen suficients fruites, verdures i fibra.

Multimèdia

Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible

Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible

Materials divulgatius

Bons Profits. La formació de l’alimentació saludable, segura i sostenible a través dels programes educatius a l’escola

Bons Profits. La vigilància de la seguretat dels aliments a la ciutat de Barcelona

Menjadors escolars més sans i sostenibles. Aliments proteics vegetals

Informes

Programa de revisió de menús escolars a la ciutat de Barcelona

Menjadors escolars més sans i sostenibles, avaluació final pilot

Menjadors escolars més sans i sostenibles. Guia de transformació

Notícies sobre "Informes"

XXIII Setmana Sense Fum del 25 al 31 de maig

16-05-2022
Viure amb salut
Durant la setmana del 25 al 31 de maig se celebra la Setmana Sense Fum […]

Premi Estrategia NAOS a Menjadors escolars més sans i sostenibles

06-05-2022
Viure amb salut, Entorns
L’Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) i el Ministerio de Consumo han atorgat […]

Relacions equitatives i educació emocional a l’escola

11-04-2022
Etapes de la vida, Viure amb salut, Entorns
Des de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) s’ha portat a terme una revisió […]