Alimentació

Portar una dieta sana ajuda a prevenir la malnutrició en totes les seves formes i evita algunes malalties no transmissibles. Els últims anys, l’augment de la producció d’aliments processats, la ràpida urbanització i els canvis en els estils de vida han donat lloc a uns hàbits alimentaris poc saludables. Ara consumim més aliments hipercalòrics, més greixos saturats, més greixos trans, més sucres lliures i més sal, i hi ha moltes persones que no mengen suficients fruites, verdures i fibra.

Programes

Menjadors escolars més sans i sostenibles

Multimèdia

Alimentació saludable, segura i sostenible a l’ASPB

Materials divulgatius

Preguntes freqüents: consum de productes lactis

Preguntes freqüents sobre la dieta vegetariana en la infància

Preguntes freqüents: Com triar una empresa de restauració col·lectiva saludable i sostenible?

Informes

Programa de revisió de menús escolars a la ciutat de Barcelona

Menjadors escolars més sans i sostenibles, avaluació final pilot

Menjadors escolars més sans i sostenibles. Guia de transformació

Notícies

Premi Estrategia NAOS a Menjadors escolars més sans i sostenibles

28-11-2022
Viure amb salut, Entorns
L’Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) i el Ministerio de Consumo han atorgat […]

25N Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

25-11-2022
Viure amb salut
El 25 de novembre se celebra el Dia internacional per a l’eliminació de la violència […]

L’alcohol és la substància psicoactiva més consumida i la que causa més inicis de tractament

14-11-2022
Viure amb salut
L’alcohol és la substància més consumida, tant entre els joves com en la població adulta. […]