Alimentació

Portar una dieta sana ajuda a prevenir la malnutrició en totes les seves formes i evita algunes malalties no transmissibles. Els últims anys, l’augment de la producció d’aliments processats, la ràpida urbanització i els canvis en els estils de vida han donat lloc a uns hàbits alimentaris poc saludables. Ara consumim més aliments hipercalòrics, més greixos saturats, més greixos trans, més sucres lliures i més sal, i hi ha moltes persones que no mengen suficients fruites, verdures i fibra.

Programes

Menjadors escolars més sans i sostenibles

Multimèdia

Alimentació saludable, segura i sostenible a l’ASPB

Materials divulgatius

Preguntes freqüents: consum de productes lactis

Preguntes freqüents sobre la dieta vegetariana en la infància

Preguntes freqüents: Com triar una empresa de restauració col·lectiva saludable i sostenible?

Informes

Programa de revisió de menús escolars a la ciutat de Barcelona

Menjadors escolars més sans i sostenibles, avaluació final pilot

Menjadors escolars més sans i sostenibles. Guia de transformació

Notícies

Verola del mico, preguntes i respostes

29-07-2022
Viure amb salut, Epidemiologia
La verola del mico és una malaltia produïda per un virus que sol ser lleu […]

L’alimentació saludable, segura i sostenible, una qüestió de salut pública

25-07-2022
Viure amb salut
L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) fa molts anys que treballa, des de diferents […]

XXIII Setmana Sense Fum del 25 al 31 de maig

16-05-2022
Viure amb salut
Durant la setmana del 25 al 31 de maig se celebra la Setmana Sense Fum […]