Alimentació

Portar una dieta sana ajuda a prevenir la malnutrició en totes les seves formes i evita algunes malalties no transmissibles. Els últims anys, l’augment de la producció d’aliments processats, la ràpida urbanització i els canvis en els estils de vida han donat lloc a uns hàbits alimentaris poc saludables. Ara consumim més aliments hipercalòrics, més greixos saturats, més greixos trans, més sucres lliures i més sal, i hi ha moltes persones que no mengen suficients fruites, verdures i fibra.

Materials divulgatius

Aliments proteics vegetals

Proposta de sopars

Piràmide alimentació saludable i activitat física (Pòster)

Informes

Menjadors escolars més sans i sostenibles, avaluació final pilot

Menjadors escolars més sans i sostenibles, guia de transformació

Programa de revisió de menús escolars a la ciutat de Barcelona. Informe curs 2019-2020

Materials de suport i referència

MEMSS. Seminari Web: Formació a professorat/direcció

MEMSS. Seminari Web: Formació a empreses de monitoratge

MEMSS. Seminari Web: Formació per a empreses de restauració

Programes

Menjadors escolars més sans i sostenibles

ENS FEM GRANS. Informació del programa

CREIXEM SANS. Informació del programa

Multimèdia

Alimentació sana i sostenible dels infants