Alimentació

Portar una dieta sana ajuda a prevenir la malnutrició en totes les seves formes i evita algunes malalties no transmissibles. Els últims anys, l’augment de la producció d’aliments processats, la ràpida urbanització i els canvis en els estils de vida han donat lloc a uns hàbits alimentaris poc saludables. Ara consumim més aliments hipercalòrics, més greixos saturats, més greixos trans, més sucres lliures i més sal, i hi ha moltes persones que no mengen suficients fruites, verdures i fibra.

Programes

Menjadors escolars més sans i sostenibles

Multimèdia

Saps quins mites en l'alimentació són falsos?

Alimentació saludable, segura i sostenible a l’ASPB

Materials divulgatius

Mites en l'alimentació

Preguntes freqüents: consum de productes lactis

Preguntes freqüents sobre la dieta vegetariana en la infància

Informes

Programa de revisió de menús escolars a la ciutat de Barcelona

Menjadors escolars més sans i sostenibles, avaluacions

Menjadors escolars més sans i sostenibles. Guia de transformació

Notícies

Avaluació dels menús escolars durant el curs 2022-2023

22-11-2023
Viure amb salut, Entorns
L’ASPB valora els menús de les escoles d’educació infantil, primària i secundària de la ciutat […]

La intervenció ArtGran als museus de Barcelona millora el benestar i disminueix el sentiment de solitud de les persones grans

20-10-2023
Etapes de la vida, Viure amb salut, Entorns
L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha avaluat ArtGran, una intervenció basada en l’art i […]

10 d’octubre, Dia Mundial de la Salut Mental

09-10-2023
Viure amb salut, Benestar emocional
El 10 d’octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental. Aquesta iniciativa de […]