Alimentació

Portar una dieta sana ajuda a prevenir la malnutrició en totes les seves formes i evita algunes malalties no transmissibles. Els últims anys, l’augment de la producció d’aliments processats, la ràpida urbanització i els canvis en els estils de vida han donat lloc a uns hàbits alimentaris poc saludables. Ara consumim més aliments hipercalòrics, més greixos saturats, més greixos trans, més sucres lliures i més sal, i hi ha moltes persones que no mengen suficients fruites, verdures i fibra.

Programes

Menjadors escolars més sans i sostenibles

Multimèdia

Alimentació saludable, segura i sostenible a l’ASPB

Materials divulgatius

Preguntes freqüents: consum de productes lactis

Preguntes freqüents sobre la dieta vegetariana en la infància

Preguntes freqüents: Com triar una empresa de restauració col·lectiva saludable i sostenible?

Informes

Programa de revisió de menús escolars a la ciutat de Barcelona

Menjadors escolars més sans i sostenibles, avaluacions

Menjadors escolars més sans i sostenibles. Guia de transformació

Notícies

Uneix-te a la XXIV Setmana Sense Fum del 25 al 31 de maig

25-05-2023
Viure amb salut
Del 25 al 31 de maig se celebra la XXIV Setmana Sense Fum. L’objectiu d’aquesta […]

“Visca el sexe lliure (d’infeccions)”, una campanya per gaudir d’una sexualitat segura

20-03-2023
Viure amb salut
Es posa en marxa la la campanya “Visca el sexe lliure (d’infeccions)”. Les infeccions de […]

Recursos pedagògics per a una alimentació sana, segura i sostenible

01-03-2023
Etapes de la vida, Viure amb salut, Entorns
L’Agència de  Salut Pública de Barcelona ha elaborat un catàleg de recursos pedagògics per promoure […]