Alimentació saludable i segura en la perspectiva d’un sistema alimentari sostenible

L’informe “Alimentació saludable i segura en la perspectiva d’un sistema alimentari sostenible” inclou l’enfocament i principals accions que l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) realitza actualment en el camp de l’alimentació i nutrició.

Es tracta d’un informe que pretén donar resposta als grans reptes i interrogants que se li plantegen al sistema alimentari en el seu conjunt en el context de l’emergència climàtica en la que vivim i en un any en que Barcelona es prepara per a ser seu del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà l’octubre de 2021.

L’informe “Alimentació saludable i segura en la perspectiva d’un sistema alimentari sostenible” detalla el marc conceptual pel que es regeixen els serveis implicats de l’ASPB que hi treballen, les línies d’acció, les estratègies i les principals accions. A més, revisa els principals indicadors del Pacte de Milà i el seu impacte en els indicadors propis de l’ASPB, la contribució que la institució fa als projectes inclosos en la Capitalitat Alimentària esmentada i una ressenya de com el sistema alimentari de la ciutat ha intentat adaptar-se als reptes actuals de la pandèmia de la Covid-19.

Llicència de Creative Commons
“Alimentació saludable i segura en la perspectiva d’un sistema alimentari sostenible” de l`Agència de Salut Pública de Barcelona
està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons
Els permisos addicionals als d’aquesta llicència es poden trobar a
ASPB-alimentacio-saludable-segura-sostenible.pdf