L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) fa molts anys que treballa, des de diferents àmbits de la salut pública, per promoure i garantir l’alimentació saludable i segura. A més, durant els darrers anys, coincidint amb la capitalitat alimentària de la ciutat el 2021 i els objectius de desenvolupament sostenible de l’agenda 2030, ha eixamplat aquesta perspectiva en el marc d’un sistema alimentari sostenible, que tingui cura de la salut de les persones, dels territoris i del planeta.
En aquest sentit, la campanya Bons Profits va suposar una revisió de les principals accions que s’estan fent en el territori amb aquesta visió integrada. A més, durant la tardor de 2022 l’ASPB convoca una jornada de reflexió i anàlisi que permeti seguir avançant en el coneixement i fonaments de tots aquests temes. Així doncs, la Jornada Reptes de la sostenibilitat alimentària per a la salut pública tindrà lloc a Barcelona el pròxim 25 d’octubre, ja es pot consultar el programa.
Bons profits: alimentació saludable, segura i sostenible
Jornada: Reptes de la sostenibilitat alimentària per a la salut pública