S’ha obert la convocatòria per participar en la segona edició del Concurs de xefs de cuines col·lectives. El certamen l’organitza Menjadors Ecològics amb el suport de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i altres institucions i té l’objectiu de promoure menús més saludables, sostenibles i apetibles en les col·lectivitats. Així doncs, es busquen propostes gastronòmiques que tinguin com a protagonistes les hortalisses de temporada i els llegums. Si ets cuiner o cuinera, treballes en una cuina per a col·lectivitats, i tens una proposta, anima’t i participa. Les incripcions estan obertes fins al 28 de febrer.
El concurs està obert a tot el sector (escoles, hospitals, residències, menjadors universitaris, menjadors laborals, etc.). Es realitzaran edicions en diferents comunitats autònomes, amb la finalitat de potenciar la riquesa i diversitat gastronòmica de cada zona geogràfica. Les quatre finalistes viatjaran a Barcelona per a disputar la final a l’Escola superior d’Hostaleria Barcelona Vedruna Gràcia davant un jurat format per usuaris i usuàries de col·lectivitats. Les fitxes tècniques finalistes entraran a formar part del rànquing de propostes gastronòmiques per a col·lectivitats saludables i sostenibles.
Més informació, bases i inscripcions: