Resultats

Pla de control de temperatures

Seguretat alimentàriaRequisits de seguretat alimentària. Guia d’ajudaMaterials de suport i referència

Pla de manteniment i calibratge d’instal·lacions, estris i equipaments

Seguretat alimentàriaRequisits de seguretat alimentària. Guia d’ajudaMaterials de suport i referència

Pla de control dels al·lergens i substàncies que provoquen intolerància alimentària

Seguretat alimentàriaRequisits de seguretat alimentària. Guia d’ajudaMaterials de suport i referència

Pla de control dels subproductes i residus

Seguretat alimentàriaRequisits de seguretat alimentària. Guia d’ajudaMaterials de suport i referència

Tonyina segura. Com evitar els problemes amb la histamina

Seguretat alimentàriaRequisits de seguretat alimentària. Guia d’ajudaMaterials divulgatius

17/04/2018 Participació dels consumidors/es en la Seguretat Alimentària

Seguretat alimentàriaSessions científiquesSessions científiques