Seguretat alimentària dels complements alimentaris

Sessions científiques,Seguretat alimentària,Recerca i docència

La sessió del dia 15/10/2024 ja es troba disponible al nostre canal de YouTube.

Programa

Moderació: Montserrat Ramoneda Montagut, Agència de Salut Pública de Barcelona

Ponències:

  • La notificació de la posada al mercat de complements alimentaris. Errors més freqüents
    María Jesús Miguélez Arrizado. Tècnica Biòloga del Servei de Registres i Censo. Subdirecció General de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut. Agència de Salut Pública de Catalunya
  • Ús d’eines digitals en el control dels complements alimentaris
    Irene Ferrer Fernández. Tècnica veterinària del Servei de Control Alimentari i Programes. Departament de Seguretat Alimentària. Agència de Salut Pública de Barcelona
  • El sector dels complements alimentosos: visió de l’operador
    Tània Gavilán Fernández. Enginyera Tècnica Agrícola. Responsable assumptes Reglamentaris AFEPADI

Totes les sessions científiques es retransmeten online i es poden consultar posteriorment al nostre canal de YouTube

Activitats relacionades