Sessió Científica: Aportació de la digitalització en el control oficial de seguretat alimentària

Sessions científiques,Seguretat alimentària,Recerca i docència

La sessió científica del dia 24/10/2023 ja està disponible al nostre canal de YouTube

Programa

Moderació: Samuel Portaña. Agència de Salut Pública de Barcelona
Ponències:

    • Effectiveness and consistency of food control.
      Janne Lundén. Departament d’Higiene Alimentària i Salut Ambiental, Facultat de Medicina Veterinària, Universitat de Hèlsinki (HU)
    • Digitalització i efectivitat del control oficial dels aliments
      Eduard Grau Noguer. Departament de Seguretat Alimentària (DESAL). Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB)
    • Estratègies per a una transformació digital efectiva.
      Remo Suppi Boldrito. Departament d’Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius, Escola d’Enginyeria, Universidad Autònoma de Barcelona (UAB)

Totes les sessions científiques es retransmeten online i es poden consultar posteriorment al nostre canal de YouTube

Activitats relacionades