Programa d’Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA). Resultats 2019

L’informe de Resultats 2019 del Programa d’Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA) mostra els resultats de les 470 mostres recollides en els establiments de comerç alimentari de la ciutat durant aquest període. En total, s’han investigat un total de 15951 anàlits que corresponen a diferents contaminants abiòtics, additius i agents microbiològics en diferents grups d’aliments. En l’informe podeu consultar els diferents grups d’aliments, els paràmetres investigats i els resultats generals de presència amb disconformitat o sense, en funció de la superació o no de límits legislats o recomanats. També s’hi especifiquen, els resultats per grup d’aliment, així com els resultats detallats pels diferents paràmetres investigats, els valors de referència i les referències legislatives.

Llicència de Creative Commons
“Programa d’Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA). Resultats 2109” de l’Agència de Salut Pública de Barcelona
està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons
Els permisos addicionals als d’aquesta llicència es poden trobar a
https://www.aspb.cat/wp-content/uploads/2021/01/ASPB-programa-investigacio-qualitat-sanitaria-aliments-2019.pdf

Aquesta informació es pot trobar a: