Català
Subscriu-te al butlletí
Anar al contingut
Inicio
L' Agència
Àrees
Biblioteca
Tràmits
Programes
Cercar
Qui som
On som
Gestió de serveis
Portal de transparència
Imatge corporativa
Treballar a l'ASPB
Proveïdors i perfil del contractant
Notícies
Activitats
Notes de premsa
Portal de transparència
Tornar
Introducció
Informació institucional i organitzativa
Plans i objectius
Documents de referència
Gestió econòmica i administrativa
Participació i relació amb la ciutadania
Dret d’accés a la informació pública
La Salut en xifres
Etapes de la vida
Viure amb salut
Entorns
Epidemiologia
Drogodependències
Salut ambiental
Seguretat alimentària
Plagues urbanes
Salut i treball
Laboratori
Recerca i docència
La Salut en xifres
Tornar
Introducció
La salut a Barcelona
La salut als districtes
La salut als barris
La salut a les ABS
Lesions de trànsit
Salut sexual i reproductiva
Informació de la mortalitat
Enquestes de salut
Enquesta Factors de Risc a l'Escola Secundària (FRESC)
Notícies
Contacte
Etapes de la vida
Tornar
Introducció
Infància
Adolescència
Adultesa
Persones grans
Poblacions específiques
Notícies
Contacte
Viure amb salut
Tornar
Introducció
Activitat física
Alimentació
Prevenció de les addiccions
Benestar emocional
Sexualitat i afectivitat
Vacunes
Notícies
Contacte
Entorns
Tornar
Introducció
Família
Habitatge
Barris
Escoles
Centres de salut
Treball
Ciutat
Notícies
Contacte
Epidemiologia
Tornar
Introducció
Malalties transmissibles A-Z
Materials per a la notificació
Notícies
Contacte
Drogodependències
Tornar
Introducció
Prevenció
Tractament a adolescents i joves
Tractament a adults
Reducció de danys
Sistema d'informació sobre drogues
Plans estratègics
Centres d'atenció i seguiment (CAS)
Notícies
Contacte
Salut ambiental
Tornar
Introducció
Aigua de consum
Canvi climàtic
Qualitat de l'aire
Instal·lacions amb risc de dispersió de la legionel·la
Platges
Piscines d’ús públic
Biocides i productes químics
Informació sobre altres riscos ambientals
Tatuatges, pírcings i micropigmentació
Notícies
Contacte
Seguretat alimentària
Tornar
Introducció
Requisits de seguretat alimentària. Guia d’ajuda
Donació i aprofitament segur d’aliments
La inspecció sanitària
Vigilància sanitària d’aliments
Autoritzacions i registre d’establiments alimentaris
Certificats sanitaris per a empreses inscrites a l'RSIPAC
Denúncies, alertes i toxiinfeccions alimentàries
Notícies
Contacte
Plagues urbanes
Tornar
Introducció
Vigilància i control de plagues ambientals
Vigilància d’aus salvatges urbanes
Com informar d’una plaga
Espècies problemàtiques i recomanacions
Notícies
Contacte
Salut i treball
Tornar
Introducció
Sistema de vigilància de malalties relacionades amb el treball
Programa de vigilància post-ocupacional de l’exposició a l’amiant
Materials per a la notificació de malalties relacionades amb el treball
Recursos en salut i prevenció de riscos laborals
Sistema d’informació en salut laboral
Entorn psicosocial del treball
Notícies
Contacte
Laboratori
Tornar
Introducció
Serveis analítics i preus públics
Acreditació ENAC i altres reconeixements
Àrea clients
Notes informatives
Notícies
Contacte
Recerca i docència
Tornar
Introducció
Estratègia de recerca i docència
Àrees i grups de recerca
Projectes de recerca
Sessions científiques
Docència
Beques de recerca
Notícies
Contacte
Cercar per tema
Totes
ASPB
Barris
COVID-19
Drogodependències
Entorns
Epidemiologia
Etapes de la vida
La Salut en xifres
Laboratori
Plagues urbanes
Recerca i docència
Salut ambiental
Salut i treball
Seguretat alimentària
Viure amb salut
_
Cercar per subtema
Totes
Aigua de consum
Biocides i productes químics
Canvi climàtic
Informació sobre altres riscos ambientals
Instal·lacions amb risc de dispersió de la Legionel·la
Platges
Qualitat de l'aire
Tatuatges, pírcings i micropigmentació
Com informar d’una plaga (igual a incidències o atenció ciutadana)
Espècies problemàtiques i recomanacions
Vigilància d’aus salvatges urbanes
Vigilància i control de plagues ambientals
El Besòs i el Maresme
El Bon Pastor
El Coll
El Gòtic
El Poble-sec
El Putxet i el Farró
El Raval
Horta-Guinardó
La Barceloneta
La Marina del Prat Vermell
La Teixonera
La Trinitat Nova
La Trinitat Vella
La Verneda i la Pau
Les Roquetes
Nou Barris
Sant Genís dels Agudells
Sant Gervasi - la Bonanova
Vallcarca i els Penitents
Verdun
Epidemiologia
La Salut en xifres
Laboratori
Promoció de la salut
Salut ambiental
Salut i Treball
Seguretat alimentària
Bons Profits
Bon dia, somriu!
Menjadors escolars més sans i sostenibles
Salut als Carrers
Gestió de serveis
Imatge corporativa
Centres d’atenció i seguiment (CAS)
Plans estratègics
Prevenció
Reducció de danys
Sistema d'informació sobre drogues de Barcelona
Tractament a adults
Tractament a joves
Acreditació ENAC i altres reconeixements
Cartera de serveis analítics
Notes informatives
Serveis analítics i preus públics
Àrea clients
Entorn psicosocial del treball
Materials per a la notificació de malalties relacionades amb el treball
Programa de vigilància post-ocupacional de l’exposició a l’amiant
Recursos en salut i prevenció de riscos laborals
Sistema de vigilància de malalties relacionades amb el treball
Sistema d’informació en salut laboral
Enquesta Factors de Risc a l'Escola Secundària (FRESC)
Enquestes de salut
Informació de la mortalitat
La salut a Barcelona
La salut a les ABS
La salut als barris
La salut als districtes
Lesions de trànsit
Salut sexual i reproductiva
Adolescència
Adultesa
Infància
Persones grans
Poblacions especifiques
Projectes de recerca
Sessions científiques
Activitat física
Alimentació
Benestar emocional
Prevenció de les addiccions
Sexualitat i afectivitat
Vacunes
Barris
Ciutat
Escoles
Família
Habitatge
Treball
Malalties transmissibles A-Z
Materials per a la notificació
Autoritzacions i registre d’establiments alimentaris
Donació i aprofitament segur d’aliments
La inspecció sanitària
Requisits de seguretat alimentària. Guia d’ajuda
Vigilància sanitària d’aliments
Tipus de document
Totes
Dades
Butlletins
Multimèdia
Materials divulgatius
Informes
Materials de suport i referència
Plans estratègics
Sessions científiques
Any d'edició
Totes
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
1995
Cercar per àrea
Totes
Etapes de la vida
Viure amb salut
Entorns
Drogodependències
_
Barris
Cercar per subàrea
Totes
Prevenció
Adolescència
Escoles
Prevenció de les addiccions
Activitat física
Alimentació
Sexualitat i afectivitat
Infància
Família
Barris
Persones grans
Poblacions especifiques
Adultesa
Salut als Carrers
Ciutat
Benestar emocional
Menjadors escolars més sans i sostenibles
Cercar per àrea
Totes
Salut ambiental
Seguretat alimentària
Cercar per subàrea
Totes
La inspecció sanitària
Autoritzacions i registre d’establiments alimentaris
Certificats sanitaris per a l’exportació d’aliments
Donació i aprofitament segur d’aliments
Requisits de seguretat alimentària. Guia d’ajuda
Aigua de consum
Instal·lacions amb risc de dispersió de la Legionel·la
Denúncies, alertes i toxiinfeccions alimentàries
Piscines
Biocides i productes químics
Tatuatges, pírcings i micropigmentació
Tornar
Cerca:
18-02. Determinació d’àcid eritòrbic en aliments
Descarregar fitxer
Aquesta informació es pot trobar a:
Laboratori
Notes informatives