Resultats

19-01. Determinació de l’additiu E-586 (4-hexilresorcinol) en crustacis

LaboratoriNotes informativesMaterials divulgatius

19-01. Determinación del aditivo E-586 (4-hexilresorcinol) en crustáceos

LaboratoriNotes informativesMaterials divulgatius

18-06. Determinació d’additius E-265 (àcid dehidroacètic) i E-266 (dehidroacetat de sodi) en formatges

LaboratoriNotes informativesMaterials divulgatius

18-06. Determinación de aditivos E-265 (ácido dehidroacético) y E-266 (dehidroacetato de sodio) en quesos

LaboratoriNotes informativesMaterials divulgatius

Nota informativa 18-06. Determinació d’additius E-265 (àcid dehidroacètic) i E-266 (dehidroacetat de sodi) en formatges

_LaboratoriNotes informativesMaterials divulgatius

Nota informativa 18-05. Determinació de carbonats en productes de la pesca

_LaboratoriNotes informativesMaterials divulgatius