Cara i Creu

El programa Cara i Creu és un programa escolar de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) centrat en la prevenció del joc d’apostes i els seus danys associats per a l’alumnat de 4t d’ESO. El curs vinent 2024-25 s’ofereix per primer cop a tots els centres educatius de la ciutat amb l’objectiu de poder realitzar-ne l’avaluació d’efectivitat. Per tant, tots aquells que vulguin fer el programa participaran també de la seva avaluació.

Per explicar amb més detall el programa Cara i Creu i la seva avaluació farem una trobada virtual informativa el dimarts 14 de maig del 2024 de 14:00-15:00 h.  Si esteu interessats en assistir-hi només cal que feu clic aquí per connectar-vos a la sessió.

En el marc del programa, al llarg de cinc sessions a l’aula es treballen les motivacions, els riscos i les conseqüències del joc d’apostes, els conceptes probabilístics i els biaixos cognitius que operen darrere aquesta activitat, així com les estratègies publicitàries i la pressió social que promouen el joc. També s’analitzen les similituds entre els jocs d’apostes i els videojocs, ja que aquests últims són sovint la porta d’entrada al joc amb diners. Les activitats d’aula del programa les dinamitza el professorat que haurà de completar una formació en línia acreditada. 

Inscriu-te

Contacta’ns

Departament d’Atenció i Prevenció a les Drogodependències
Agència de Salut Pública de Barcelona
Pl. Lesseps, 1
Telèfon: 932384560
Email: caraicreu@aspb.cat