Jornada tècnica sobre la intercomparació de resultats

24/10/2016 -

El dia 10 d’octubre va tenir lloc a la sala d’actes del laboratori de la ASPB (edifici Peracamps) una jornada sobre la explotació de resultats dels exercicis interlaboratoris en què hi va haver una notable assistència de públic.

La jornada va comptar amb més de 50 participants a nivell de l’estat espanyol provinents de diferents àrees tècniques relacionades amb l’anàlisi d’aliments i de mostres mediambientals en un entorn acreditat sota norma ISO/IEC 17025.

La jornada portava per títol:
“La intercomparación de resultados de análisis de alimentos y muestras ambientales en laboratorios acreditados por la ISO 17025”

La jornada va comptar amb ponents de reconegut prestigi internacional com Michael Thompson, professor de la Universitat Birkbeck (Londres, GB), Iñaki Eguileor, membre del comité científic de l’EFSA (Agència Europea de Seguretat Alimentària), Elisa Gredilla, responsable del sector agroalimentari d’ENAC (Entitat Nacional d’Acreditació) i personal del Laboratori de l’ASPB, com Marta Villarroel (Unitat de Garantia de Qualitat) i Toni Rúbies (Servei de Química).

La jornada es va completar a la tarda amb una visita per part dels assistents, als laboratoris de Química i de Microbiologia de l’ASPB.