Vacuna contra la COVID-19, preguntes i respostes

L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha preparat un recull de preguntes i respostes per resoldre dubtes sobre les vacunes i el procés de vacunació contra la COVID-19. 

Les vacunes contra la COVID-19 han generat grans expectatives i esperances a tot el món. Tanmateix, algunes persones tenen dubtes sobre la seva efectivitat i seguretat, i sobre el procés de vacunació. Com amb qualsevol nou medicament, els dubtes són raonables, i més en el cas d’una malaltia nova i d’un procés ràpid de desenvolupament de vacuna.

Amb la següent informació actualitzada l’ASPB vol ajudar a resoldre aquests dubtes perquè tothom pugui prendre les millors decisions respecte la vacunació.

Actualment per l’alta afluència de persones usuàries és molt important demanar cita per vacunar-se a un punt de vacunació. Consulta els punts de vacunació a Barcelona. Demana cita a vacunacovidsalut.cat.
Necessites ajuda per demanar cita per vacunar-te? Consulta els punts de suport a la vacunació de Barcelona on t’ajudaran a demanar-la.
 

Campanya de vacunació

Les vacunes

Vacuna i maternitat

Persones que han passat la COVID-19

Per saber-ne més…

Aquesta informació està en revisió permanent: darrera atualització 21/12/21

Aquesta informació es pot trobar a:

Documents relacionats

Vacuna contra la COVID-19, preguntas y respuestas

Vacunes en temps de la COVID-19, preguntes i respostes

Informe de vigilància de la COVID-19 a Barcelona (26/1/22)