S’ha aprovat la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de les pèrdues i […]
L’acrilamida és una substància que es forma de manera natural al cuinar o processar aliments […]
NOVA INFORMACIÓ: Amb motiu dels resultats analítics d’autocontrol fets per l’empresa, en el que també […]
S’estan retirant del mercat torró tou d’ametlla per presència de llet no declarada en l’etiquetatge. […]
En els darrers temps, ha augmentat la venda d’aliments per internet i també cal assegurar […]
L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) i l’Agència de Salut Pública de Catalunya del […]
El divendres 7 de juny és el Dia mundial de la Seguretat alimentària, una iniciativa […]
L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) i la Direcció de Comerç de l’Ajuntament promouen […]
El programa d’Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA) té com a objectiu fonamental […]