Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº25

Aquest gener s’ha publicat el butlletí número 25 de Barcelona Salut als Barris amb la participació de diferents territoris que formen part del programa Barcelona Salut als Barris (BSaB).

En aquest butlletí s’expliquen experiències de diferents intervencions vinculades amb BSaB. El teatre com a eina de reflexió i intervenció social en les Escoles de Salut per Persones Grans de la Marina, Guineueta i Canyelles, Turó de la Peira i Can Peguera, Bon Pastor i Vallcarca. La nova edició de l’Endavantal Júnior a Bon Pastor i Baró de Viver per fomentar l’alimentació saludable en les i els més joves. La iniciativa l’alcohol a debat als barris de Turó de la Peira i Can Peguera per començar a treballar diferents aspectes de prevenció des d’una perspectiva de reducció de danys. I la nova formació del programa HHFF “La família, la millor escola” on es va presentar el nou material actualitzat.

En aquesta edició, us informem també de la publicació d’un butlletí ple de recursos per treballar en la prevenció i erradicació de les violències masclistes, fet en col·laboració amb l’entitat SidaStudi. Igualment, trobareu l’enllaç al seminari en línia sobre la promoció de l’alimentació saludable, segura, sostenible i solidària als barris que va fer l’ASPB en el marc de la Setmana Ciutadana de l’Alimentació.

Per últim, us informem que ja està obert el termini per participar en la pròxima reunió científica de la SEE, aquest any amb seu presencial a Donostia.

Aquesta informació es pot trobar a:

Documents relacionats

Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº24

Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº23

Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº22