Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº22

Aquest febrer s’ha publicat el butlletí número 22 Barcelona Salut als Barris amb la participació de diferents territoris que formen part del programa Barcelona Salut als Barris (BSaB).

En aquest butlletí s’expliquen experiències de diferents intervencions vinculades amb BSaB en el context de la pandèmia causada per la COVID-19. L’adaptació de l’Escola de Salut per a Persones Grans de la Verneda i la Pau, fent caminades, per tal de reduir l’aïllament social que ha causat la pandèmia. A la Marina, s’ha elaborat un receptari “La Marina a foc lent” a partir d’aportacions del veïnat al voltant de la memòria culinària de la Marina, per treballar l’alimentació saludable. Es van fer uns tallers presencials per a joves de Zona Nord sobre la COVID i donant espai a la part emocional. També us informem del Programa de Suport a les Quarantenes de l’Ajuntament de Barcelona, que ja ha prestat serveis a més de 5.000 persones.

Us informem de la publicació d’un nou article de BSaB on s’explica l’evolució històrica del programa i on també es comparteixen les lliçons apreses després de 12 anys d’experiència. I també l’informe de vigilància de la COVID-19 a Barcelona, disponible a la web de l’ASPB.

Per últim, us convidem a les properes sessions científiques de l’ASPB. I us informem que ja està obert el termini per participar en la pròxima reunió científica de la SEE, aquest any amb seu presencial a Lleó.

Aquesta informació es pot trobar a:

Documents relacionats

Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº21

Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº20

Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº19