Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº24

Aquest juliol s’ha publicat el butlletí número 24 Barcelona Salut als Barris amb la participació de diferents territoris que formen part del programa Barcelona Salut als Barris (BSaB).

En aquest butlletí s’expliquen dues experiències vinculades amb BSaB en el context de la pandèmia causada per la COVID-19. A la Zona Nord de Nou Barris es va dur a terme una activitat per sensibilitzar al veïnatge sobre el bon ús de la mascareta. Mentre que al Raval s’ha fet una adaptació de l’Escola de Salut per a Persones Grans, treballant en grups reduïts connectats simultàniament des de diferents espais i potenciant la comunicació intergeneracional.

A més, es presenten un parell de projectes: “Música en Tàndem” que té l’objectiu de promoure el benestar emocional i social d’infants del barri del Carmel mitjançant la mentoria educativa per part de persones voluntàries i l’aprenentatge de tècniques musicals; i “A l’escola ens cuidem!” un projecte interescolar implementat al Poblesec que té com a objectiu fomentar la reflexió en la infància sobre la importància de posar les cures al centre de la societat. Així mateix, s’enllaça a una recent publicació sobre els efectes en la salut de la intervenció comunitària “Baixem al Carrer”, així com al vídeo de l’acte d’inauguració de l’exposició d’Art i Salut: “El Gran Circ” que es pot veure a la seu de l’ASPB a la plaça Lesseps.

Per últim, s’informa que ja està obert el període d’inscripció per als programes de promoció de la salut de l’ASPB, i es convida a les properes sessions científiques de l’ASPB.

Aquesta informació es pot trobar a:

Documents relacionats

Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº23

Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº22

Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº21