Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº21

Aquest novembre s’ha publicat el butlletí número 21 Barcelona Salut als Barris amb la participació de diferents territoris que formen part del programa Barcelona Salut als Barris (BSaB).

En aquest butlletí s’expliquen experiències de diferents intervencions vinculades amb BSaB en el context de la pandèmia causada per la COVID-19. L’adaptació dels programes Acompanyament a la Gent Gran i Baixem al carrer al barri de Poble Sec, fent, entre d’altres, acompanyament telefònic, repartiment de materials d’envelliment actiu i l’ajut en primeres necessitats. La desfilada Roquetes fashion, food&wood week que enguany s’ha celebrat a l’octubre i amb mascaretes. I l’adaptació del programa A La Marina Ens Cuidem, oferint píndoles a l’aire lliure i fent èmfasi a l’alfabetització digital.

Us informem de la publicació d’un article d’un grup de treball de Salut Comunitària de l’ASPB que pretén compartir les reflexions sobre l’acció comunitària i la publicació del Manifest de l’Observatori de Salut Comunitària COVID-19 on es convida a entendre què s’està oblidant en l’abordatge de la pandèmia.

Per últim, us convidem a la sessió científica Acció Comunitària i Salut en temps de COVID-19 de l’ASPB, que es faran al desembre en format online.

Aquesta informació es pot trobar a:

Documents relacionats

Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº20

Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº19

Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº18