Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº20

Aquest juliol s’ha publicat el butlletí número 20 Barcelona Salut als Barris amb la participació de diferents territoris que formen part del programa Barcelona Salut als Barris (BSaB).

En aquest butlletí us expliquem la posada en marxa de la web #COVID19aldiaBCN de l’ASPB, que permet fer seguiment de l’evolució de la COVID19 als barris i planificar accions. També experiències de diferents intervencions vinculades amb BSaB en el context de la pandèmia causada pel SARS-CoV-2. El programa comunitari El Gran Circ de 9 Barris s’ha adaptat a la situació actual per arribar també a casa, les veïnes del Poble-Sec han organitzat La Xarxa de Suport Mutu, i als barris del Carmel, Bon Pastor, Baró de Viver i Verdum s’ha desenvolupat el projecte comunitari EnTàndem durant el confinament.

Us informem també que l’ASPB ha elaborat una Guia de Suport a les Xarxes Veïnals i s’ha posat en marxa una plataforma virtual de l’ajuntament de Barcelona que recull les iniciatives comunitàries i solidàries sorgides de la crisi de coronavirus.

Per últim, us convidem a les dues sessions científiques de l’ASPB, que es faran al setembre en format online. I us informem del I Congrés virtual de la SEE.

Aquesta informació es pot trobar a:

Documents relacionats

Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº19

Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº18

Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº17