Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº19

Aquest febrer s’ha publicat el butlletí número 19 Barcelona Salut als Barris amb la participació de diferents territoris que formen part del programa Barcelona Salut als Barris (BSaB).

En aquest butlletí s’expliquen experiències de diferents intervencions vinculades amb el programa BSaB. El projecte comunitari “PRESENTS” al barri de la Guineueta i el taller de cuina saludable desenvolupat pel grup motor de lleure del barri de Roquetes. A més, us informem que s’ha inaugurat la 13a edició de l’Escola de Salut de la Barceloneta i s’ha realitzat la I Jornada de la Taula de Salut Mental de Sant Andreu “Compartim experiències per ampliar la mirada”.
Altrament, us informem que un grup de científics i científiques avaluarà l’eficàcia de la zona de baixes emissions (ZBE), que va entrar en vigor el 2 de gener. Per acabar, l’ASPB posa al vostre abast els resultats obtinguts a l’Enquesta de salut de Barcelona, i us convidem a visitar l’exposició Art i Salut “Recorreguts”, com també a assistir a les “Sessions Científiques” que són un espai de debat científic per compartir coneixements amb altres professionals de la salut pública i d’altres àmbits.

Aquesta informació es pot trobar a: