Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº18

Aquest desembre s’ha publicat el butlletí número 18 Barcelona Salut als Barris amb la participació de diferents territoris que formen part del programa Barcelona Salut als Barris (BSaB).

En aquest butlletí s’expliquen experiències de diferents intervencions vinculades amb BSaB. El projecte comunitari “La Marina cuinera” per fomentar els hàbits alimentaris a través de la cohesió social i la identitat dels barris de la Marina, la sessió de consells de seguretat alimentària per a persones grans a l’Espai de Salut de Roquetes. També us informem del nou projecte “All@once” en el que l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) participa, aquest té l’objectiu de formar a docents d’educació infantil per promoure hàbits saludables a la infància i millorar la seva qualitat de vida en el futur, i de les millores en el programa “La família, la millor escola” que es van presentar a la Xarxa de professionals del programa d’habilitats familiars.

L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) posa al vostre abast els resultats obtinguts a l’Enquesta de salut de Barcelona, i el document “Benestar i salut de les persones cuidadores de familiars”.

Per últim, l’ASPB us convida a visitar l’exposició fotogràfica “Turisme i qualitat de vida al barri Gòtic”, com també a les “Sessions Científiques” que són un espai de debat científic per compartir coneixements amb altres professionals de la salut pública i d’altres àmbits.

Aquesta informació es pot trobar a: