Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº17

Aquest juliol s’ha publicat el butlletí número 17 Barcelona Salut als Barris amb la participació de diferents territoris que formen part del programa Barcelona Salut als Barris (BSaB).

En aquest butlletí s’expliquen experiències de diferents intervencions vinculades amb BSaB. El projecte comunitari “Cuina Saludable” de la Taula d’alimentació saludable de Zona Nord, la inauguració l’hort comunitari del Casal de Gent Gran Josep Trueta on ha participat el Casal de Joves del Raval, “Mou-te, sis potes millor que dues” en la seva 3a edició al barri de Bon Pastor, i la 7a edició de la desfilada “Roquetes fashion food & Wood week”, on es van mostrar les creacions fetes per les participants del projecte “Més amb Menys”.

Us informem de la pròxima reunió de la xarxa de professionals del programa “La Família, la millor escola”, que tindrà lloc el 30 de setembre, i de les sessions científiques de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) que es faran al llarg d’aquest any.

Per últim, compartim amb vosaltres l’informe dels resultats de la darrera Enquesta de Salut de Barcelona i el nou programa “Ens Movem”, de l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant la col·laboració de l’Institut Barcelona Esports (IBE) i l’ASPB.

Aquesta informació es pot trobar a: