Fem Salut! A les escoles. Butlletí 13

Aquest setembre de 2017 s’ha publicat el butlletí Fem Salut!, número 13. En aquest butlletí podreu conèixer l’experiència de l’Institut Escola El Til·ler i l’escola Baró de Viver amb el programa “Mou-te! Sis potes millor que dues!”, de Bon Pastor i Baró de Viver.

Amb el lema “Un barri que es mou i menja sa!” es va celebrar la 5a edició de la cursa interescolar del barri Besòs-Maresme, que va finalitzar amb un frutellon per tots els participants.

Altres informacions que podeu trobar, l’enquesta FRESC (Factors de Risc en Estudiants de Secundària), l’oferta de programes de promoció de la salut a l’escola i el programa d’Habilitats Parentals.

El butlletí sorgeix de centres educatius que participen activament a la xarxa Fem Salut!, de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, a l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona. Les properes reunions convocades són el 21 de febrer i 22 de maig de 2018, us podeu inscriure mitjançant el correu electrònic prevenció.escola@aspb.cat.

Més informació de l’estratègia Fem Salut!.

Aquesta informació es pot trobar a: