Fem Salut! A les escoles. Butlletí 14

Aquest gener de 2018 s’ha publicat el butlletí Fem Salut!, número 14. En aquest butlletí podreu conèixer les experiències de les escoles Poble Sec, La Salle Comtal i Virolai, amb la voluntat d’esser escoles saludables.

D’altra banda, us informem que 11 escoles de diferents districtes de Barcelona participen de la pilot del programa d’Educació Emocional a l’etapa infantil, desenvolupat per l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

A més, també volem compartir amb vosaltres les diferents intervencions que es van presentar el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Altrament, l’Agència de Salut Pública de Catalunya ha publicat l’actualització d’una guia, en el marc de l’alimentació saludable en l’etapa escolar.

Convé ressaltar que, el butlletí sorgeix de la participació activa dels centres educatius que pertanyen a la xarxa Fem Salut!, de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, a l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona. Més informació de l’estratègia Fem Salut!, en el següent enllaç.
La pròxima reunió serà el 22 de maig de 2018, us podeu inscriure mitjançant el correu electrònic prevencio.escola@aspb.cat

Aquesta informació es pot trobar a: