Fem Salut! A les escoles. Butlletí 12

Aquest juny s’ha publicat el butlletí número 12 Fem Salut a les escoles!, amb la participació dels centres educatius de la ciutat de Barcelona.

En aquest butlletí diferents escoles ens expliquen experiències per promoure la salut. L’escola Nou Patufet ens presenta el programa escolar “Creix amb el Peix”, Jesuïtes Gràcia-Kotska comparteix la seva experiència en la creació d’una revista digital, finalment, amb el lema “Un cop has esmorzat, ja estàs preparat!”, l’alumnat del centre Jesuïtes Casp promou l’esmorzar saludable.

Altres informacions rellevants són, el document de “Criteris de qualitat de les intervencions d’educació afectiva i sexual implementades als centres educatius de la ciutat de Barcelona” i l’informe “Programes de promoció de la salut en centres d’educació primària i secundària de la ciutat de Barcelona, 2015-16″.

Per últim, us informem que ja estan obertes les inscripcions a Programes de Promoció de la Salut a l’Escola pel curs 2017-18. Les inscripcions es poden fer a escoles.aspb.cat o bé a la web de qualsevol dels programes fins al 30 de setembre per a l’educació primària, i fins al 31 d’octubre per a l’educació secundària.

Aquesta informació es pot trobar a: