Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº12

Aquest maig s’ha publicat el butlletí número 12 Barcelona Salut als Barris amb la participació de diferents territoris que formen part del programa Barcelona Salut als Barris.
En aquest butlletí s’expliquen experiències de diferents intervencions en barris vinculats als programa Barcelona Salut als Barris. A Zona Nord, es va fer un Joc “D-Rol” amb Joves, a Bon Pastor i Baró de Viver ens expliquen el programa Mou-te! Sis potes millor que dues! i a la Trinitat Nova van fer una sessió intergeneracional dins del marc de l’Escola de Salut de Gent Gran, anomenada, “La Trini creix en Salut”.
També inclou una entrevista a la infermera de Salut Comunitària dels barris del Raval i Gòtic
Altres informacions rellevants són, el “Segell de qualitat del Consell d’Innovació Pedagògica (CIP)” que ha estat atorgat a l’ASPB, el butlletí de “l’Informe sobre l’estat de salut de la joventut 2016-2017” del CJB, el butlletí “La comunicación inclusiva a l’entitat” del Centre de Recurssos per a les Associacions juvenils de Barcelona (CRAJ) i les presentacions de salut comunitària al “XIV Congrés de l’Associació d’infermeria Familiar i Comunitària”.

Per últim, us informem de les dates dels pròxims tallers de Salut Comunitària, 28 de maig i 25 de juny i que ja estan obertes les inscripcions a Programes de Promoció de la Salut a l’Escola pel curs 2018-19. Les inscripcions es poden fer a escoles.aspb.cat o bé a la web de qualsevol dels programes

Aquesta informació es pot trobar a: