Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº16

Aquest abril s’ha publicat el butlletí número 16 Barcelona Salut als Barris amb la participació de diferents territoris que formen part del programa Barcelona Salut als Barris (BSaB).

En aquest butlletí s’expliquen experiències de diferents intervencions vinculades amb BSaB. El projecte comunitari Endavant’al a Bon Pastor i Baró de Viver, la participació del grup de cuina saludable de la Zona Nord al Festival de Sopes del Món organitzat per la Xarxa Nou Barris Acull, el nou vídeo que explica els diferents programes i les activitats que s’han fet al barri del Besòs i el Maresme en el marc de l’estratègia de salut comunitària i el Fotoveu Gòtic que relata la turistització a través de les fotografies de veïnes i veïns.

Us convidem a la inauguració de l’exposició fotogràfica “La nostra vida en caixes: inseguretat residencial i salut” el pròxim 2 de maig a l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), i a les sessions científiques de l’ASPB que es faran al llarg d’aquest any.

Per últim, compartim amb vosaltres el protocol “L’Escola de salut de les persones grans” i l’informe “La salut sexual i reproductiva (2017)” que podeu trobar a la web de l’ASPB, esperem que sigui del vostre interès.

Aquesta informació es pot trobar a: