Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº15

Aquest febrer s’ha publicat el butlletí número 15 Barcelona Salut als Barris amb la participació de diferents territoris que formen part del programa Barcelona Salut als Barris (BSaB).

En aquest butlletí s’expliquen experiències de diferents intervencions vinculades amb BSaB. El programa “Amics i Circ” aquest curs inicia la seva setena edició als barris de Bon Pastor i Baró de Viver, la nova activitat intergeneracional a les Escoles de Salut de Gent Gran dels barris de la Verneda i la Pau, i el nou joc “Jo Passo” del projecte comunitari “Karpa” per a la prevenció de consum drogues i alcohol.

Altres informacions són la participació a la XIV Jornada de la Xarxa AUPA, amb la participació de més de 300 professionals de l’Atenció Primària i la Salut Pública. Us convidem a les sessions científiques de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) que es faran al llarg del 2019 i us recordem que aquest 25 de febrer es farà el pròxim taller de Salut Comunitària a l’ASPB.

Per últim, compartim amb vosaltres els documents “La salut i els seus determinants en l’alumnat adolescent” i “Recomanacions per reduir l’exposició a la contaminació atmosfèrica i protegir la salut de la població” que podeu trobar a la web de l’ASPB, esperem que sigui del vostre interès.

Aquesta informació es pot trobar a: