Barcelona Salut als barris. Butlletí Nº14

S’ha publicat al novembre el butlletí número 14 de Barcelona Salut als Barris, que compta amb la participació dels diferents territoris del programa Barcelona Salut als Barris (BSaB).

En aquest butlletí us informem d’experiències en les diferents intervencions en barris vinculats al BSaB. Al barri de Roquetes s’ha creat un joc per l’acollida de professionals al barri, a més en el procés de rediagnòstic de salut s’ha utilitzat l’eina de relatories visuals per tal de clarificar conceptes i fer-los més visuals. Als barris de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona s’estan realitzant tallers de cuina pels veïns i veïnes.

Pel que fa al programa d’Habilitats Familiars, l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) segueix formant a professionals per la seva posterior implementació, aquest primer trimestre s’han format 70 professionals. Un altre punt és la participació de l’ASPB al “V Congreso Internacional y XI Nacional de la Asociación de Enfermería Comunitaria”.

Finalment, també podreu trobar altres informacions de l’ASPB, com ara l’Informe de Salut a Barcelona i el document de Promoció de l’alimentació saludable i l’activitat física als barris de Barcelona.

Aprofitem per recordar-vos que l’ASPB se suma un any més als actes del Dia Mundial de la Sida, aquest 1 de desembre.

Aquesta informació es pot trobar a: