Quins determinants afecten
la salut a Barcelona?

L'Enquesta de salut de Barcelona és una enquesta quinquennal feta ininterrompudament a una mostra representativa de la ciutadania de Barcelona des de l'any 1983. L'objectiu de l'Enquesta de Salut de Barcelona és proporcionar informació sobre la salut de la població, els hàbits relacionats amb la salut... (seguir llegint)

Descarregar l'informe (PDF)

Visualitzacio de dades
Eix desigualtat
Dades estandarditzades per edat       
Descarregar      Inserir     Compartir

Que és Enquesta de Salut de Barcelona?

L’Enquesta de salut de Barcelona és una enquesta quinquennal feta ininterrompudament a una mostra representativa de la ciutadania de Barcelona des dels any 1983.

L’objectiu de l’Enquesta de Salut de Barcelona és proporcionar informació sobre la salut de la població, els hàbits relacionats amb la salut, la utilització dels serveis sanitaris i les pràctiques preventives, com també sobre els determinants de salut.

La informació es mostra segons els eixos temàtics i de desigualtat: gènere, edat, nivell educatiu, classe social, país d’origen i territorial de la població major de 15 anys.

En aquesta web podeu trobar les principals els principals resultats per a l’any 2021 ordenats segons eixos temàtics i de desigualtat, i es possible la descarrega de les visualitzacions tant en format d’imatge com en format taula.

Una informació metodològica més extensa i de resultats també la podeu trobar al nostra web.