Guia d’establiments alimentaris

En aquesta guia et volem facilitar informació sobre les condicions i els requisits sanitaris per als establiments alimentaris. La guia inclou informació general que pots aplicar en qualsevol establiment alimentari, i informació específica per a establiments de restauració (bars i restaurants) o de comerç d’aliments (carnisseries, peixateries, rostisseries, pastisseries, etc.).

Aquesta informació et pot ser de gran utilitat quan vols iniciar un nou projecte dins d’aquests sectors de l’alimentació, o quan et planteges fer canvis en el teu negoci actual. També et pot ajudar davant d’una inspecció sanitària on t’han detectat deficiències que has de corregir per complir amb les obligacions legals en seguretat alimentària.  

webs.aspb.cat/alimentaria-guia

Notícies

Publicació d’una Guia per als establiments alimentaris

13-06-2022
Seguretat alimentària
L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha publicat una Guia d’establiments alimentaris amb informació […]

Programa d’Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA) de Barcelona. Resultats 2020

18-05-2022
Seguretat alimentària
L’any 2020 l’Agència de salut Pública de Barcelona (ASPB) ha analitzat 302 mostres de diferents […]

Protocol per la reutilització

30-11-2021
Seguretat alimentària
Amb l’objectiu de reduir els residus, la fundació Rezero ha publicat un Protocol per garantir […]