Condicions sanitàries dels establiments i productes alimentaris

Tots els establiments o activitats alimentàries han de complir amb les condicions i requisits fixats per la normativa vigent. Aquestes condicions varien en funció de l’activitat, el tipus de producte o altres factors. Existeixen normatives de caràcter general amb condicions aplicables a diferents activitats alimentàries, i altres molt específiques.
Per conèixer la normativa vigent que regula les condicions del meu establiment o activitat aconsellem utilitzar els cercadors normatius disponibles en la web de:

Per facilitar el compliment de les condicions sanitàries posem a la teva disposició material d’ajuda als operadors que faciliten el seu coneixement i aplicació. En la nostra pàgina web trobaràs vídeos que et facilitaran una visió general de les condicions sanitàries i altres eines amb aquesta finalitat.

A continuació et facilitem els enllaços a diferents pàgines webs que et poden ajudar en la teva informació sobre les condicions sanitàries:

Tràmits

Cita prèvia amb el personal tècnic

Consultes en Seguretat Alimentària

Autoliquidació de la taxa per activitats de control i inspecció sanitària

Materials divulgatius

Tonyina segura. Com evitar els problemes amb la histamina

Normes sobre higiene dels aliments

Transport dels productes de la pesca: pràctiques d'higiene (català/castellà)

Multimèdia

Amb els aliments, seguretat és salut