Condicions sanitàries dels establiments i productes alimentaris

Tots els establiments o activitats alimentàries han de complir amb les condicions i requisits fixats per la normativa vigent. Aquestes condicions varien en funció de l’activitat, el tipus de producte o altres factors. Existeixen normatives de caràcter general amb condicions aplicables a diferents activitats alimentàries, i altres molt específiques.
Per conèixer la normativa vigent que regula les condicions del meu establiment o activitat aconsellem utilitzar els cercadors normatius disponibles en la web de:

Per facilitar el compliment de les condicions sanitàries posem a la teva disposició material d’ajuda als operadors que faciliten el seu coneixement i aplicació. En la nostra pàgina web trobaràs vídeos que et facilitaran una visió general de les condicions sanitàries i altres eines amb aquesta finalitat.

A continuació et facilitem els enllaços a diferents pàgines webs que et poden ajudar en la teva informació sobre les condicions sanitàries:

Tràmits

Formació per al personal voluntari d’entitats que donen aliments

Cita prèvia amb el personal tècnic

Multimèdia

Amb els aliments, seguretat és salut

Materials divulgatius

Tonyina segura. Com evitar els problemes amb la histamina

Normes sobre higiene dels aliments

Transport dels productes de la pesca: pràctiques d'higiene (català/castellà)

Notícies

Publicació d’una Guia per als establiments alimentaris

13-06-2022
Seguretat alimentària
L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha publicat una Guia d’establiments alimentaris amb informació […]

Programa d’Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA) de Barcelona. Resultats 2020

18-05-2022
Seguretat alimentària
L’any 2020 l’Agència de salut Pública de Barcelona (ASPB) ha analitzat 302 mostres de diferents […]

Protocol per la reutilització

30-11-2021
Seguretat alimentària
Amb l’objectiu de reduir els residus, la fundació Rezero ha publicat un Protocol per garantir […]