Autocontrol dels establiments i activitats alimentàries

Les empreses alimentàries estan obligades a dissenyar i posar en marxa sistemes d’autocontrol basat en l’anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC) per oferir garanties sanitàries dels productes alimentaris que produeixen i comercialitzen. Per avaluar l’eficàcia d’aquests mecanismes d’autocontrol, i com una activitat més del control sanitari oficial, portem a terme auditories sanitàries. Aquesta obligació afecta tots els tipus d’empreses alimentàries, tot i que per als establiments petits la normativa introdueix criteris de flexibilitat per simplificar el sistema i facilitar-ne la implementació.

Tràmits

Cita prèvia amb el personal tècnic

Materials de suport i referència

L'autocontrol als establiments alimentaris

Notícies sobre "Materials de suport i referència"

Protocol per la reutilització

30-11-2021
Seguretat alimentària
Amb l’objectiu de reduir els residus, la fundació Rezero ha publicat un Protocol per garantir […]

Novetat en l’exportació de productes d’origen animal al Regne Unit

13-09-2021
Seguretat alimentària
A partir de l’1 d’octubre de 2021 els operadors que treballen amb productes d’origen animal […]

Programa d’Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA) de Barcelona. Resultats 2019

25-01-2021
Seguretat alimentària
El Programa d’Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA) és una eina de vigilància […]