Xarxes socials, una porta a la salut pública per a tothom

20/01/2017 - Multimèdia

L’ Agència és present a la conversa pública mitjançant les principals xarxes socials. El canal de Twitter compta amb més de 2600 seguidors i serveix per a mantenir-se al dia al voltant de totes les activitats, notícies i avisos que cal conèixer sobre la salut de la població i la salut pública de la ciutat. Aviat farà 4 anys que l’ASPB disposa de compte a Twitter, sota el nom de @salutpublicabcn .

Mentrestant, la pàgina corporativa a Facebook és una eina molt important per conèixer més a fons l’organització, establir-ne contacte, estar-ne relacionat, saber com arribar o reclamar un aclariment o fer arribar missatges concrets. La pàgina a Facebook té unes normes de participació a disposició de tots els usuaris, que poden consultar tot de materials generats des de la institució, com ara vídeos, fotos, documents, etc. Destaca la cobertura que es fa de les sessions científiques de l’Agència, i de molts actes oberts a la ciutadania i impulsats des de l’ASPB.

L’ Agència també posa a disposició de les persones interessades altres canals específics, com ara LinkedIn, el repositori de presentacions Slideshare (prop de 70), o el banc de vídeos de producció pròpia (com el de Salut als Barris), que es troben al canal de YouTube de l’ASPB. La nostra identitat, en especial de cara a les cerques, sempre la trobareu a través de “salutpublicabcn”.