Malalties relacionades amb el treball. Treball al CAP nº96.

17/10/2017 - Salut i treball

Aquest octubre s’ha publicat el nº 96 del butlletí Treball al CAP. En aquest nou número del butlletí hi podreu trobar una descripció dels casos notificats al Sistema de Vigilància de Malalties Relacionades amb el Treball durant el segon trimestre de 2017. Així mateix, també hi trobareu el resum d’un cas estudiat a la Unitat de Salut Laboral de Barcelona que va afectar un home que treballava de tècnic de prevenció de riscos laborals i va ésser diagnosticat d’un trastorn ansiós-depressiu relacionat amb la feina, i una síntesi de conceptes clau sobre els serveis de prevenció aliens.

Els Serveis de Prevenció Aliens són empreses dedicades a promoure i facilitar la prevenció de riscos laborals, la millora de condicions de treball i la protecció de la salut dins les empreses. L’any 2015, a Catalunya, un 73% de les empreses (n= 158.721) tenien contractat un Servei de Prevenció Aliè (SPA) de manera exclusiva, fet que representava donar cobertura a un 57,2% dels treballadors i treballadores de Catalunya (n= 1.357.354).

Més informació

Noticies relacionades

Malalties relacionades amb el treball. Treball al CAP nº 97

27-12-2017
Salut i treball
Aquest desembre s’ha publicat el nº 97 del butlletí Treball al CAP. En aquest nou número del butlletí […]

Informe anual de salut laboral de Barcelona

18-12-2017
Salut i treball
S’ha publicat el nou informe de salut laboral que inclou indicadors d’estructura sociodemogràfica i característiques […]

Nous informes de salut laboral a la ciutat

27-04-2017
Salut i treball
L’ Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) registra els principals indicadors de salut laboral […]