Vigilància sanitària d’aliments

 

Portem a terme la vigilància sanitària dels aliments comercialitzats a la ciutat mitjançant la presa de mostres per valorar la presència i/o nivells de diversos perills químics i/o microbiològics que poden estar presents en els aliments. Dels diferents programes que desenvolupem destaca el programa d’Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA). En funció dels resultats que obtenim d’aquests programes despleguem actuacions i programes de control sanitari oficial per eliminar o reduir el risc per al consumidor.

Informes

Programa d'Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA). Resultats 2013/14

Programa d'Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA). Resultats 2012

Programa d'Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA). Resultats 2011

Materials divulgatius

Anisakis

Vigilància de les al·lèrgies/intoleràncies alimentàries en els menjadors escolars

Acrilamida

Materials de suport i referència

La recollida de mostres alimentàries